Kérdése van? Tel.: (92) 324 665

WARMAIR 300 22-DK 300/500 502W

9 718 Ft

: 12 145 Ft

Leírás

A magyarországi acéllemez radiátorpiacra jellemző a rendkívül sokszínű termékválaszték. A széles választékban keresők sokszor nem is tudják pontosan, hogy valójában milyen minőséget rejt a hangzatos árakciót és a hőleadást hangsúlyozó prospektus.

A piacképes ár és a kedvező hőleadási adatok mellett a WARMAIR acéllemez lapradiátorok többi tulajdonsága is figyelemreméltó. Ezek a tulajdonságok a tervezéstől kezdve a kivitelezésen keresztül a megbízható és hosszú távú üzemeltetésig meghatározzák a termék minőségét.

 

Letölthető Warmair prospektus (pdf)

 

Magas színvonalú gyártásitechnológia
A Warmair radiátorok automata gyártósorokon készülnek, melyek a világon jelenleg létező legmodernebb technikával vannak ellátva,
megfelel a „TÜV” által előírt szabványoknak. Anyaga hidegen hengerelt, I. osztályú acéllemez, falvastagsága garantáltan 1,25mm. A bordatávolság 33,3mm, közvetlenül a fűtővíz bordára hegesztett, hosszú konvektor lemez, kedvező hőledást biztosít.

Korrózióálló felületkezelés
A Warmair radiátorokat többlépcsős felületkezelési folyamatnak vetik alá, melynek eredménye, a radiátor teljes elő- és hátfelületén, valamint a konvektor lemezein képzett porlakk festés. A lakkréteg fényes.

A WARMAIR radiátor kompakt és szelepes kivitelben is forgalomba kerül, a szelepes kivitelben a pontos működést az Oventrop szelepbetét biztosítja. A radiátor hosszát 40-300 cm között húsz, magasságát 30-90 cm között négy lépcsőben választhatjuk ki. Természetes, hogy a hőleadási igénynek legjobban megfelelő radiátor kiválasztásakor a konvektorlemez nélküli egy paneles változattól kezdve az egy és a két konvektorlemezes és paneles változatokon túl a három konvektorlemezes és hárompaneles kivitelből is választhatunk.

Széles választék
A radiátorok széles választékban, 10, 11, 21, 22, 33–as típusokban, több magassági méretben, 300, 500, 600, 900 mm-ben készülnek, 400- 3.000mm között 20 különböző hosszban.

 

A gyárban minden egyes radiátort 13 bar-os nyomáspróbának vetnek alá, majd a porszórt és magas hőmérsékleten beégetett lakkréteget alapozás és többszöri felületkezelés után viszik fel. Ezek az ellenőrzött munkafázisok és a garantált 1,25 mm-es falvastagság a biztosítékok a termék hosszú élettartamára, a korrózió- és nyomásállóságra. A gyártó adatokkal is alátámasztja a leírtakat, a 10 év garancia mellett a maximális üzemi nyomást 10 bar-ban, a maximális üzemi hőmérsékletet pedig 120 °C-ban határozta meg.

A WARMAIR radiátorok CE minősítéssel rendelkeznek, és megfelelnek az EN442, NF, DIN, GOSTROY, UKR Sepro és TSE termékszabványoknak. Emellett természetes, hogy a radiátorok alapanyaga az EN10130, a felületkezelésük pedig a DIN55900 szabványoknak megfelelő.

Egyszerű szerelés
A kompakt radiátorok saját tartóval ellátva kerülnek szállításra. A tartó egységcsomag tartalmazza a felszereléshez szükséges összes alkatrészt, a tartókonzolt, távtartót, a kézi légtelenítôt és a radiátor végdugót is. Kompakt kivitel esetén a radiátor ára tartalmazza a tartó árát, amely a radiátor tartozéka.

A beépített szelepes kivitel gyárilag előszerelt Oventrop szeleppel ellátott. Rögzítése, megfelelő méretű F7-es tartó segítségével történik,
jobbos vagy balos bekötési lehetőséggel. A 10 és 11 típusoknál a bekötés módját rendeléskor jelezni kell. A beépített szelepes radiátorhoz tartót külön kell rendelni, nem tartozék!

A WARMAIR radiátorok zsugorfóliázva és rendkívül erős műanyag sarokvédőkkel kerülnek leszállításra, így csökkentve a szállítás és felszerelés során keletkező sérülések esélyét. A radiátorok csomagolását teljes egészében elegendő a szakipari munkálatok elvégzése után eltávolítani, az addig is védi a radiátorokat.

KÖNNYŰ TISZTÍTHATÓSÁG

A radiátor sarkok és élei kerekítettek, ezáltal biztonságos és elegáns. A könnyû tisztántartás érdekében az oldal- és tetőlemez könnyen eltávolítható, így fokozott higiéniai igényű létesítményekbe is ajánlott.

takaritas KÖNNYŰ TISZTÍTHATÓSÁG
BIZTONSÁGOS CSOMAGOLÁS

Minden radiátor különösen biztonságos, dupla műanyag csomagolással és sarokvédôvel ellátott, a megfelelő méretjelzés feltüntetésével. A beépített szelepes és kompakt típusok eltérő színjelzéssel könnyen megkülönböztethetők. A radiátor a védőcsomagolás eltávolítása nélkül felszerelhető, így a befejező munkálatok végzése alatt elkerülhető a felület sérülése.

biztosnágos csomagolás
10 ÉV GARANCIA
A Warmair radiátorokra érvényes garancia 10 év! A garancia érvényes az előírások szerint helyesen felszerelt és üzemeltetett radiátorokra. A radiátorokat óvni kell a szállítási, rakodási sérülésektôl, a fagyástól és páralecsapódástól, valamint az agresszív folyadékoktól, vegyi anyagoktól.
10 ÉV GARANCIA
KIVÁLÓ MINŐSÉG

A gyártó cég ISO 9001:2000 minősítése garantálja a kiváló minőséget.
A Warmair radiátor az EN442, NF, DIN Grepruft, GOSTROY, UKR Sepro, TSE termékszabványnak megfelel, valamint CE minősítéssel rendelkezik. Az alapanyag minősége megfelel az EN10130 szabványnak. Felületkezelés eljárás DIN55900 szabvány előírásai szerint.

KIVÁLÓ MINŐSÉG
MAGAS ÜZEMI ÉS PRÓBANYOMÁS
Maximális üzemi nyomás: 10 bar, Próbanyomás: 13 bar (Minden egyes darab radiátor gyári tesztnek alávetve!) Maximális üzemi hőmérséklet: 120 °C
MAGAS ÜZEMI ÉS PRÓBANYOMÁS

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„WARMAIR 300 22-DK 300/500 502W” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Close Menu
×
×

Kosár