Itt

Lépjen velünk kapcsolatba!

Hívjon bátran nyitvatartási időben vagy lépjen velünk kapcsolatba email-ben vagy facebookon keresztül!

Elérhetőségek

Nyitvatartási időben elérhetőek vagyunk telefonon, Email-ben és személyesen!

  • Telefonszám: (92) 324 665
  • Email: uzlet@ruzsicska.hu
  • Nyitvatartás: Hét - Pén, 07:30 - 17:00 Szo, 07:30 - 12:00

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Üzletünk a Sport utca 3. szám alatt található, a Tesco áruház mögött. Lejjebb görgetve további információkat, valamint egy Google maps térképet is talál, hogy semmi esetre se tévessze el.

Kérjük szakmai kérdés esetén (pl.: "Milyen típusú kazán ajánlott?", "Mekkora radiátort érdemes vásárolnom?") forduljon szakképzett eladóinkhoz az uzlet@ruzsicska.hu email címen vagy a (92) 324 665 telefonszámon. 24 órán belül megpróbálunk önnek válaszolni, bármi szakmai kérdésére!

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni egy vagy több termékre, kérjük helyezze kosárba a kiszemelteket, majd a kosár ikonra kattintva átirányítjuk egy ajánlatkérési felületre. Itt néhány adat megadása után (adatai kezeléséről az Adatkezelési nyilatkozatunkban talál több információt) email formájában megérkezik hozzánk kérelme, melyre 1-3 munkanapon belül válaszolunk. Amennyiben nem ismeri a pontos terméket, és segítségre van szüksége, ebben az esetben is tud árajánlatot kérni. Kérjük az árajánlat kérése menüpontban fejtse ki elképzelését, ár-korlátot, mi pedig személyre szabottan állítunk össze önnek egy csomagot árajánlattal.