Itt

Gyakran Ismételt Kérdések

Kedves érdeklődő! Ezen az oldalon gyűjtöttük össze vásárlóink által feltett legáltalánosabb kérdéseket. Reméljük megtalálja az Önt is érdeklő kérdést, valamint a választ. Amennyiben nincs az Önben felmerülő kérdés az alábbi listában, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az uzlet@ruzsicska.hu email címen vagy a (92) 324 665 telefonszámon. Köszönjük!


Üzletünk a Sport utca 3. szám alatt található, a Tesco áruház mögött. A kapcsolat menüpontban további információkat, valamint egy Google maps térképet is talál, hogy semmi esetre se tévessze el.

Természetesen! Saját parkolóval állunk rendelkezésére, melyben kis és nagyméretű jármű is könnyen elfér.

Üzletünkben készpénzzel és bankkártyával is egyaránt fizethet.

Kérjük szakmai kérdés esetén (pl.: "Milyen típusú kazán ajánlott?", "Mekkora radiátort érdemes vásárolnom?") forduljon szakképzett eladóinkhoz az uzlet@ruzsicska.hu email címen vagy a (92) 324 665 telefonszámon. 24 órán belül megpróbálunk önnek válaszolni, bármi szakmai kérdésére!

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni egy vagy több termékre, kérjük helyezze kosárba a kiszemelteket, majd a kosár ikonra kattintva átirányítjuk egy ajánlatkérési felületre. Itt néhány adat megadása után (adatai kezeléséről az Adatkezelési nyilatkozatunkban talál több információt) email formájában megérkezik hozzánk kérelme, melyre 1-3 munkanapon belül válaszolunk. Amennyiben nem ismeri a pontos terméket, és segítségre van szüksége, ebben az esetben is tud árajánlatot kérni. Kérjük az árajánlat kérése menüpontban fejtse ki elképzelését, ár-korlátot, mi pedig személyre szabottan álítunk össze önnek egy csomagot árajánlattal.

Vásárlóinknak internetes ajánlatkérés esetén árengedményt biztosítunk a megjelölt termékeknél az akció időtartamáig vagy a készlet erejéig. Az akciós ár minden esetben elérhető a termék adatlapján, kiemelve. Amennyiben Ön interneten nézte ki nálunk a tetszőleges akciós terméket, személyesen is lehetősége van az akciót érvényesíteni, melyhet hivatkozzon weboldalunkra értékeseítőink egyikénél.

A weboldalon feltüntetett termékek nagy része megtalálható raktáron, ezzel kapcsolatban kérjük érdeklődjön az uzlet@ruzsicska.hu email címen vagy a (92) 324 665 telefonszámon. Amennyiben egy termék nincs raktáron, meg tudjuk rendelni Önnek, melynek megérkezése 1-5 munkanap alatt történik meg.